Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със аварийните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със аварийните

Та значи проблема е следния................ Както си върви колата си цъкат сами от време на време без да са включени. Освен че е изнервящо може и бела да стане.Например някой да ме отнесе на завой ако помисли че давам мигач. Разкачах буксата от копчето.....нестава.Махах и бушона но спират мигачите тогава.Въпроса ми е как мога да ги прекъсна някак? Има ли някакво реле и каде е ?
    Alfa Romeo 33 1.7ie 16V 132hp 1993г.

На един колега релето му правеше въртели. Ако искаш да го махнеш просто се води от цъкането. Намират се някъде под волана в кабелаците.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Точно под волана както вика Крис,четири пръста в дясно от предния говорител зад пластмасата.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Благодаря ви много. Отивам да го открия и да ликвидирам проблема

Comment

Тук се озадачих малко , какво е това предно говорителче ?
          При мен няма такова !
          Също нямам и потенциометър за регулиране на осветлението в купето ,вие имате ли?
          Извинявам се за спама !
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
            Тук се озадачих малко , какво е това предно говорителче ?
            При мен няма такова !
            Ами то и при мен нямаше такова. Вико имаше в предивид мястото, където пластмасата е на дупчици. Та то място е предназначено за говорители, но доста от 33-ките са без. Не знам защо.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

При мене има проблем, че ако ги включа от време на време се пускат само мигачите в едната посока. Проблема е в бутона, като се разцъка се оправя и разваля. И тука проблема може да е в бутона.
              Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
              Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Ами неможах да се оправя.Проблема е че като изключа релето спират и мигачите.Явно не е за мен и ще трябва да търся майстор.

Comment

Намери си от някъде друго реле и тогава ако не стане, бягай при майстор
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                  X